Poskusite nekaj hudo novega na policah Sosedove pekarne

Sosedova pekarna je prostor, kjer diši po najboljšem. Je mesto, kjer se vedno najde nekaj novega, drugačnega, inovativnega. Je sveže ime za Mercatorjeve oddelke kruha in pekovskega peciva. Kruh se je v zadnjem času iz osnovnega živila razvil v prav posebno gurmansko panogo. Ljudje se vse bolj zavedajo bogastva, ki ga prinaša svet kruha in si želijo novih okusov in tekstur. Vedno manj ljudi zato posega po navadnem belem kruhu in se odloča za odlične okuse, ki jih prinašajo različne vrste mok in dodatkov, kot so razna semena, kosmiči in zelišča. Vedno več ljudi pri kruhu gleda tudi na zdravje, zato želijo vedeti, kakšne sestavine so v njihovem kruhu in si želijo kruha brez aditivov. Tega se zavedajo tudi v Pekarni Grosuplje.

 

Kaj so mojstri peki iz Pekarne Grosuplje pripravili tokrat?

Hud kruhek brez kvasa je pripravljen iz pšenične, ržene, ajdove in koruzne moke ter obilice ovsenih kosmičev, sezama, sončničnih semen, lanu in drobljenih bučnih semen. Bogato aromo okusov poveže dodano kislo testo, ki daje kruhu svežino in dolgo obstojnost. Sredica je polna semen in sočna, skorjica pa rustikalna in rjavo zapečena. Novi kruh brez kvasa iz Sosedove pekarne je odlična izbira za izbrane, ki se želijo izogibati kvasu; za tiste, ki si želijo poskusiti nekaj novega ter za vse, ki enostavno želijo uživati ob rezini vrhunskega kruha.

Dobrodošli v Sosedovi pekarni!

 

Oglasno sporočilo